21 oktober.

Nästan två månader har vårat lilla mirakel hunnit bli, ett mirakel är hon sannerligen för vi har verkligen inte haft lätt att få barn. Livet flyter på så bra, det känns som hon alltid har funnits hos oss. Jakita och Kellie verkar tro att de fått en valp för det ska skötas och vara nära nästan hela tiden. De har verkligen tagit detta med ro !

Just nu är det högsäsong på däckfirman så Henrik ser vi inte mycket utav ! Vid åtta på kvällen brukar han komma hem så vi får rå om oss själva jag och Savannah. Hon har haft lite koliksymptomer tidigare men det verkar bli bättre och jag får mer och mer se en glad liten skit. Så roligt det är att hela tiden följa utveckligen !

Jag har börjat som smått att ta upp lydnadsträningen som verkligen legat i dvala ett bra tag. Kellie är nog glad att få tillbaks sin lite mera rörliga och busiga matte.