10 Nov.

Ja det var ett tag sedan sidan blev uppdaterad men det blir det ändring på nu. Mycket har hänt sedan sist. Vi har flyttat till Stöcksjö och vi har gift oss ! På förra stället vi bodde fanns inget internet att tillgå så vi tog beslutet att åter flytta för utan internet klarar vi oss inte. Det är mycket stök och bök med en flytt och helst när man har samlat på sig så mycket saker som vi har. Alltså så har hundträningen blivit lidande och väldig sporadisk men det blir bättre framöver. Alla djuren har tagit flytten med ro, det ända som verkar ha någon betydelse är att vi är med och var vi sedan bor har mindre betydelse.

Vi har fortsatt lite med tvåans moment som inte riktigt sitter än. Det går verkligen berg och dalbana, ena stunden sitter allt och andra stunden inget ! Men det kan som sagt ha att göra med att träningen blivit så oregelbunden Ett brukspår har vi också gått som gick helt okej men jag ser på henne att hon blir hetare och hetare. Kellie tycker verkligen att det är kul !

Igår var i i Gävle för en omröntgen. Första gången så fick Kellie C höfter samt en lindrig pålagring på höger framben. Vi får se vad resultatet blir denna gång men veterinären berättade att han såg en mycket liten pålagring på frambenet men den var ytterst liten och har inte växt alls på ett år så det var bra ! Höfterna trodde han låg i gränslandet på B och C. Så även om resultatet blir likadant som förra gången så vet jag ändå lite mera och det är inte så farligt så det känns jättebra !