23 Augusti

Träningen för 2:an fortskrider. De flesta moment sitter rätt bra nu men platsliggningen vill jag träna lite mera på innan jag känner mig nöjd. Inkallning med ställande som jag trott skulle vara ett stort bekymmer fungerar förvånansvärt bra !

Budföringen har vi tränat en del på och det börjar fungera rätt bra. Nu måste jag bara ta mig i kragen och träna spår lite oftare om vi ska kunna ställa upp i appellen.

Jag är anmäld till tävling i helgen men frågan är om jag kommer att kunna tävla. Våran flytt närmar sig ju med stormsteg så jag vet inte om jag hinner ! Boendet är en följetång i sig, det är fortfarande inte helt klart ! Vi får veta i morgon om vi får huset vi tittat på. Det ligger två mil från stan och omgivningarna är verkligen perfekt för djuren ! Skog och ängar så långt ögat kan se. Ingen väg att vara rädd för heller. Hoppas hoppas nu !