9 Aug

En liten sen uppdatering av hur viltspårprovet gick i Västansjö, ja egentligen så gick det ju inte alls. Kellie började fint och klarad första vinkel bra men sen på raksträckan så hände något som gjorde att hon helt tappade spåret. Hon ringade och ringade men ävan fast hon kanske var mitt på spåret så kände hon det inte. Så det blev inte bättre än en tre. Det som känns mest surt är inte att vi misslyckas med ett spår utan att det händer på exakt samma ställe som förra gången( förra året i västansjö misslyckades vi också) Vi får se om vi vågar oss dit nästa år smiley

I veckan så har vi åter varit till Lycksele för att måla om vårat gamla hus ( lite sommarjobb)Kellie tycker detta har varit dötrist och hon har blivit totalt understimulerad men jag har lovat henne att nu blir det bättring på det !

Vi har hunnit fara till våra jaktmarker för en skogspromenad. Bjuder på lite bilder när Kellie springer som en galning i skogen som är bland det bästa hon vet ! Det var varmt ute men tur att det fanns gott om bäckar och myrar så Kellie svalkade sig titt som tätt.

Ikväll har vi tagit ett kvällsdopp med Johanna, Henrik och Elliott. För första gången tror jag så var kellie med om att alla människor simmade ut på djupt vatten. Hon visste nog inte riktigt hur hon skulle tackla det. Det första hon prövade var att försöka klättra upp på oss stackars människor. Vi fick skjuta henne ifrån oss innan hon förstod att hon får simma självsmiley