13 Juli.

Vi har varit på tävlingar i Nordmaling med ett 1:a pris båda dagarna. Ganska jämna är vi måste jag säga, ena dagen 169.5 poäng och andra dagen 171 poäng. På Lördagen var våran linförighet inte den bästa. Kellie tyckte att gräsplanen luktade väldigt väldigt gott. Det var inte förrens på slutet av kommenderingen hon tog sig och började gå bättre. Det var en hel del andra hundar som också tyckte planen luktade hemskt gott och vi kom på andra plats bland alla startande på Lördagen.

Linförigheten under Söndagen var betydligt bättre så den är jag nöjd med. Vi hade lite oflyt med flygfän för efter läggandet under gång så när jag vänder tillbaka till kellie så ser jag en stor fluga av något slag som sitter på hennes nos. Det slutar med att hon rullar för att få bort densmiley hihi

Men jag måste säga att jag är stolt över min guldklimp, hon låg som en sten på båda platsliggningarna också. Nu gäller det bara att träna mera på att gömma sig under dem.

Det har varit en en kul helg med mycket trevliga människor. Stort Grattis till Marlene med sin söta Kelpie Fokuz som fick ett 1:a pris på Söndagen !

Nu kämpar vi vidare med tvåans moment, förhoppningsvis hinner vi klart dem till sensommaren/höstensmiley