24 maj.

Vi har haft några lata dagar vid våran stuga vid vindelälven. Här trivs hundarna ypperliggt, springa lösa hela dagarna och till Kellies lycka så är ju vattnet alldeles intill så hon tar sig ett dopp titt som tätt.smiley

Väl hemma nu så har jag hunnit gå ett spår och det gick bra ! Med korv i fickan så går det bra att plocka upp pinnarna ! Kellie fick stor störning i och med att våran ena katt också bestämt sig för att spåra så han var och sprang fram och tillbaka men det gick bra. 😀 Vi tränade också lite dirigering till godisskålar som gick suveränt. Jag måste försöka nöta in linjetag ordentligt så att hon springer ut lite längre än vad hon gör nu.

Aeros( kellies broder) husse och matte var i Umeå förra veckan och var snälla och köpte lite fågel till oss så vi tinade upp en förra veckan. Spänningen var stor för i höstas gick det inge vidare för oss. Kellie var verkligen inte förtjust i att bära fågel då. Men nu gick det så mycket bättre !! Det verkar ha legat och mogna lite i vinter men jag ropar inte hej riktigt än. Nu hade jag lite mer problem med att jag inte tycker hon var nog försiktig med fågeln, vet inte riktigt hur jag ska tackla det problemet. Vi får se hur det går nästa gång !

Nu är det inte lång tid kvar till flytten, Längtar !